Maren Christine (Aasen) Madsen f. 03.04.1865
Osvald Ludvig Madsen f. 03.07.1865
   
 
Gustav
Olaf
Ivar
Magnhild
Solveig
Ingrid
Mats
Birger
Gudlaug
 
Navigasjonsinformasjon:
Etterkommerne til Maren og Ludvig har sin meny over. Derfra kan du gå videre til de forskjellige grenene. Et klikk på Matsen-familien logo fører deg tilbake hit.
 
Navn i parantes. Noen forhold har ikke holdt, men det finnes barn. Navn som står i parantes betyr at disse har ført slektsskapet videre. Pikenavn som er kjent er også satt i parantes.
 
Noen personer forlater oss så altfor tidlig. Der det er kjent, er dette markert med ett kors.
 
Det kan finnes skrivefeil, eller at data mangler. Vær da så snill å sende en e-post. Det rettes sånn etterhvert.
 
Bilder er også moro å få inn i dette albumet. Send meg gjerne noen gode bilder så tar jeg det med hvor det er plass.

Bak f.v.: Ingrid, Ivar (med lue), Gustav, Magnhild, Olaf (med lue), Solveig.
Midtre rekke f.v.: Ludvig, Gudlaug, Maren
Foran sitter f.v.: Birger og Mads.

 
Vår historie rundt hjemmesidene startet egentlig i 2004. Cathrine, som er designer av sidene, fikk en utfordring av hennes andre slektsdel - Teigen-familien - i forbindelse med et kusine & fetter fest vi hadde; Lag hjemmesider for slekta! Det ble prosjektoppgaven under utdannelsen. Teigen-familien fikk sine sider. Matsen-sidene lå på kladdestadiet allerede da.
I desember 2008, traff Cathrine sin fetter, Roald Matsen ute på by'n. Han var så klar for å få til et slektstreff. Vi var enige om at det var på høy tid. Den 29. august 2009 ble det endelig gjennomført. Vi tok utgangspunkt i Maren og Ludvig sine etterkommere. På et tidspunkt var det 67 påmeldt, og vi håpet på pent vær.
Det ble en alle tiders samling. Vi fikk pent vær, ordnet med parkering, telt, stoler og grill. Godt humør samt mat og drikke tok alle med selv. Her var det mange som var helt nye for hverandre, men du så gøy!
Arrangementet hadde foruten bespisningen, innslag av sang, fotografering og småprat. Noe av det som denne dagen etterlot seg, er gjengitt på sidene her.
   
Bilder fra Matsen - treff 2009 finner du her. Oversikt Matsen familien finner du her.
 
 
   
Historie å merke seg: Madsen, Matsen og Mattson er noen av de skrivemåtene slektsnavnet blir skrevet på. Det er en historie bak alle.