Kjære familie og venner!

Endelig er julen her igjen, og det er så deilig når
roen senker seg over desembers siste uker. Alt har
vi forberedt, så nå er vi klare til å ta imot gjester
gjennom juledagene. Familien kommer hit –
og vi gleder oss!

Som vanlig presenterer vi en liten oppsummering av
året som har gått. Arbeidene med Villa H begynner å
nå sine mål i forhold til opprinnelig plan. I året som
har gått har vi gjort ferdig mange påbegynte oppgaver.
Bilder er satt i album og hjemmesidene er snudd litt opp ned, og blitt hakket bedre. Du er naturligvis velkommen til å se www.teamhenriksen.no.

Med lite snø i vintermånedene ble det lagt stein foran
huset. Vi starter rekord tidlig i drivhuset med planter
som har hatt overvintring i kjelleren. I påsken er vi på fjellet, men da kom det også snø og kulde her sørpå, og en del vekster gikk føyka. Vi starter med gjenstående malearbeider av huset i april, men det skulle bli august før vi endelig er helt ferdige. En deilig sommer som nytes endelig her hjemme. I hagen kom Eva på plass. Den originale porten kommer opp igjen, men trengerlitt oppgradering.

Sommerferien ble som vanlig på hytta. Rart å være der uten Ischa som ble solgt i mai. Vi fortsetter å gi alt navn på hytta også. Rommet RunawayBride ble pusset opp og ferdig. Sammen med MoonsteppersRoom er nå
overnattingsfasilitetene vesentlig forbedret.

Tonje fylte 18 i september og forbereder seg til russefeiring og eksamen. Hun har også fått seg en liten jobb på Eurosko. Hun øvelseskjører og får vel sertifikat iløpet av neste år spår vi. En og annen joggetur er det, men tiden benyttes mye til stell av kropp og det å være sammen med venninner.

Ingrid har første året på videregående og trives i ny
klasse. Hun arbeider godt og valgte allmenn utdanning. Allikevel står håndballen høyt i kurs, og hun spiller nå på Falk igjen som overårig spiller der. Det synes å fungere helt utmerket!

Lyder har hatt ett år med fotball i Ørn, men ønsker nå å prøve håndball i Falk han også. Vi voksne henger med og følger opp, og tror gjerne han har anlegg for denne idretten. Godt med vinteridrett som er innendørs for han. Da kan det kanskje bli enda mer tid til båt til sommeren. Han er jo eier av en tøff, gul 12 fots båt. Lyder står til konfirmasjon i mai og holder på med nødvendige forberedelser.

Erle, Christian og Tobias (1) trives i sitt nye hus i Drøbak. Skippi skal ha føll, så nå er det snart to hester der i gården.

Dagfin har gjennom året flytta på seg fra
Amerika til Canada. Han var hjemme en tur i november og satt igjen Bob som nå er en del av vår familie.

Cathrine har vært utsatt for (idretts-)skader som i det store og hele har satt familien på en prøve. Ørn
gutter -94, FAU på ungdomsskolen, engasjement i
SU og mye hagearbeid har vært sysler som har vært prioritert. Den første leirduen ble truffet i høstferien og hagelaget ble endelig avlagt en visitt i november. Jobber søkes nå, siden det er et ønske om å komme litt mer ut igjen.

Just er i jobb for tiden på PrintXpress. Han trives og er glad for å få litt mer å gjøre. Fortsatt søker han på jobber, og vi håper det ordner seg til neste år. Han holder i Lions og er en ettertraktet dommer i sprangridning. Han ble utnevnt til dommer kategori 3 i sommer, og dømte således NM innendørs i Arendal i november. Neste år er det hans tur til å runde rundt. Vi kommer tilbake til det!

Farmor bor fortsatt på Sundheim, og trives der. Det er naturligvis langt unna, men på en annen side skal man lete lenge etter et så godt service-tilbud som hun får på Vinstra. Vi besøker henne så ofte vi bare kan. Hun er seg selv lik med stråledeen humør, selv om hukommelsen er sviktende. Vi reiser opp for å bli med henne på julebord i begynnelsen av desember.

Til alle dere ønsker vi en fredelig jul og et godt nytt år!