Året som har gått, har stått i oppussingens tegn her
hos oss i Villa H. Vi knakk like gjerne til etter fjor-
årets ribbekalas, og dro ned alt i hallen. Gamle tak-
plater og veggplater ble fjernet og stillas gjennom
hele trappa ble bygget. Det skulle vise seg at vi
hadde begynt på en av de verste jobbene vi hittil
har utført på huset. Den daglige logistikken for-
svant, og alle familiemedlemmer ble satt på en
stor prøve. Hele januar og halve februar skulle gå
med, før vi endelig kunne avdekke trappa for
maskering. Etter vinterferien og ”pause” i 14 dager,
kom vinduer til hele første etasje. Disse ble skiftet i
milde mars. Når april kom med rekordvarme, lagde
Just drivbenker i hagens grønsakshjørne. Det ble
både grønnsaker, krydder og urter i løpet av sommeren.

Ingrid sto til konfirmasjon i mai. En flott og minneverdig dag. Hun går ut av ungdomsskolen til sommeren. Det arbeides hardt og resultatene lar ikke vente på seg! Det går rykter om en 6-er på en prøve…… Håndball står høyt i kurs, og scorer mål gjør hun til gangs!

Karstens bro ble bygget i juni som ellers var full av regn. Godt vi har fått en mulighet til å komme over dammen, tørrskodd. Just og jeg fikk 3 dager i Danmark, som ble vår ferie i år.

Vi var en tur på hytta i juli, med regn og atter regn - i 10 dager. Imponerende innsats av to gange 13, to gange 15 og en gange 17 som lå i Snorkebua og fant seg til ro med det! Hyttas ene soverom i annen etasje blir pusset opp, og Just og jeg står i støv og maling i denne såkalte sommerferien. Det blå rommet får nytt navn (følg med i neste julebrev) – eventyrlig flott, ble det.

Lyder spiller fotball, og deltar i CUPer og kamper. Han trives med Ørn-94 og mamma er stadig med som supporter. Hans første år på ungdomsskolen har vært en overgang, men når Lyder jobber ser vi resultater med en gang.

Tonje går det andre året på videregående. Hun har strekt seg veldig dette året, og har blitt lang og tynn. Flott jente på alle måter, som innimellom tar seg en joggetur med Ingrid når hun er her. Ellers har det blitt spansk isteden for fransk, som hun målrettet har gått inn for å lære seg. Her går det også rykter om en 6-er på prøve…….


Cathrine og Ischa har hatt noen starter i sommer, og vi har klart oss bra. På hytta på Løvøya har vi vært kun få ganger, da sommeren ikke har vært noe særlig. Det er den første sommeren jeg ikke har bada i sjøen! Vi håper at det blir bedre til neste år.

August står i bryllupets tegn, da Erle og Christian gifter seg. Vi maler huset samtidig, og er kjempeheldig med været. Ikke fullt så heldig på stillasjen, da Matsen 2 dager før bryllup detter ned og får kroppen full av skrubbsår og 3 liter maling i håret. Det gikk bra, og det gjorde bryllupet også. Just førte sin datter så flott opp kirkegulvet, og vakker var hun! Et kjempeflott bryllup med fullt pådrag.

Just søker på jobber – og vi håper det snart kommer en som forstår hvilken kapasitet den mannen har! Ellers har han tatt et intensivt kurs i tennis, og vi prøver å være på banen en gang i uka for å holde teknikken i gang.

Dagfin flytter i oktober tilbake til USA og fortsetter som travtrener sammen med Remy. Vi savner både han og Bob, og gleder oss til at Dagfin kommer hit i julen. Det skal bli godt å se han igjen.

Vi har vært på julebord med farmor på Sundheim som var særdeles vellykket! Det er godt å se at farmor har flotte forhold rundt seg og mange fine mennesker som tar godt vare på damen.

Just ble bestefar i februar da Tobias kom til verden. Vi tilbringer julaften hos Erle, Christian og Tobias i nytt hus sammen med familien til Christian. Farmor hentes før jul og blir med på julefeiringen her hos oss. Nyttår feires sammen med venner og barna (eller ungdommen vår…)

Vi ønsker alle våre venner og vår familie en riktig
God Jul og et Godt Nytt År!