Et nytt år er snart lagt bak oss her i Apenesbakken. Vi er svært heldige, og vi koser oss. Vi arbeider jevnt og trutt med oppgaver ute på sommerstid og oppgaver inne vinterstid. Villa H har fått flere oppgraderinger som du og dere er velkommen til å se!

Hagen tar form og i år har vi hatt fokus på grønnsakshagen med tilhørende veksthus. I år har vi hatt produksjon av agurk, sukkererter og aspargesbønner. Mmmmmm – rett fra hagen og inn på kjøkkenet - Vel verdt! Cathrinelund er mer etablert og Albertines benk er på plass. Det har vært en fantastisk rosesommer! Vi er heldige og privilegerte som også har tid til å nyte. Venner og familie har vært her på besøk gjennom hele året. Vi synes det er spesielt hyggelig når vi fyller huset med god mat og gode mennesker.

Henriksstua har vi gjort ferdig Kårstua, hvor Just og jeg har endelig flytta inn. Det begynner å ta mer form på hytta i Rondane nå etter oppussing av både stue og kjøkken! På hytta ved sjøen, har vi hatt noen spesielt flotte sommerdager. Endelig en flott sommer!

Cathrine og Just har begynt å danse (selskapsdans) og juleballet med både flott og høy stilføring er gjennomført. Vi fortsetter å danse etter jul, og ser egentlig frem til neste ball!

Dagfin har flytta fra Jevnaker, og bor nå på Lørenskog. Han har en jobb i selskapet hvor hans gode venn Thomas er salgssjef. Vi oppfatter at Dagfin synes det er greit å ta en pust i bakken, og ha litt fritid også. Han er stadig på middag, og det er alltid hyggelig når han og Bob kommer.

Erle og Christian har begynt å bygge nytt hus. Det første huset er solgt, og de bor midlertidig i en leilighet. Erle er i lykkelige omstendigheter, og Just blir morfar en gang i februar. Påfølgende barnedåp i mai antageligvis. Ikke minst får vi også et bryllup som går av stabelen den 25. august. Vi gleder oss alle sammen!

Tonje er i gang med første år på videregående. I tillegg har hun jo blitt 16, som innebærer at hun kan øvelsekjøre. Tonje har blitt høyere enn Cathrine nå.

Ingrid går nå i niende, og går for presten. Konfirmasjon den 6. mai. Hun er flink på skolen, og mamma er virkelig stolt av henne. En god håndballspiller er hun også, og spiller nå både for jenter 14 og jenter 15 på Falk. Tror jommen det er en kjæreste også…. Ingrid er ikke høyere enn Cathrine ennå….

Lyder har begynt på Ørn-94. Han trives med fotballen, og får det bra til. Ved siden av det har han begynt å spille tennis. Her viser han god fremgang. Motorcross har han også kjøpt seg. Han tok lisenskurset, og er snart ferdig lisensiert for kjøring på bane. Sporten krever mye, men Lyder klarer nok å gi det som trengs. Lyder viser flott fremgang på skolen, og neste år er det ungdomsskolen som venter.

Ischa er endelig i god form etter skade avbrekk. Hun har flyttet til Eik stallen (i Horten), og stortrives. Vi har fått en veldig glad hest nå. Hun har stor paddock som er grønn på sommeren, og en flott stor boks. Ryttermiljøet er bra, og vi trener og gleder oss over hestene.

Vi reiser til fjells i julen, for å feire den med farmor. Vi ser frem til det alle sammen, og får forhåpentligvis en hvit jul – i hvert fall hvitere enn den er her sørpå. Farmor gleder seg - og med tre hunder og tre ten-åringer skal det nok bli liv i hytta!

Vi ønsker dere en riktig God Jul og et Godt Nytt år!